sWEEDens Future.

En Informativ och debatt-inriktad blogg rörande cannabis och cannabisförbudet.

sWEEDens Future.

Kategori: Allmänt

Det handlar om så mycket mer än ett rus.
 
 
Människor har i tiotusentals år använt sig utav Cannabis för rekreationellt och medicinsktbruk. Men på 1930-talet så infördes ett nytt förbud, cannabisförbudet - utan någon som helst forskning. Problemet låg inte i plantans påstådda risker och farligheter. Förbudet infördes av människor som använde sig utav uttryck som: "Marijuana gör att negrer tror att det är lika bra som vita" myntat av Harry J. Anslinger som var chef för Federal Bureau of Narcotics 1929. 
 
Forskare visar gång på gång upp resultat som visar på cannabisens possitiva effekter. Men det tystas ner utav högt uppsatta politiker för att skydda de stora läkemedelsföretagen. För om cannabis var lagligt, skulle många läkemedelsföretag inte existera idag. För hur vackert är det inte att en planta som du enkelt kan odla hemma, kan förebygga, bota och underlätta några av dagens svåraste sjukdommar som bland annat: Cancer, AIDS, stroke, MS, Autism. 
 
6 anledningar till varför vi skulle legalisera?
 
1. Vi skulle kunna kontrolera marknaden, tabort kontrollen ifrån de kriminella nätverken.
2. Sätta en åldersgräns för bruk, för hur många knarklangare tror ni ber om ID?
3. Vi skulle kunna hjälpa missbrukare på de sätt som vi hjälper till exempel alkoholister, utan att stämpla de så som kriminella. 
4. Tjäna miljontantalskronor genom inkassering av skatt.
5. Spara enorma polisresurser som används för att jaga brukare, som inte skadar samhället på något sätt.
6. Det skulle skapa hur mycket jobb som helst, så som odlare och försäljare, men även mycket indirekta jobb. 
 
Antal dödsfall på grund utav cannabis det senaste 4600 miljoner åren: 0
 
/sWEEDens future.
 
 
 

Kommentarer

  • Hasse säger:

    Legalisera skiter i politiker o lagen. Jag är född fri mänsklig rättighet. Vi måste organisera oss. Lagligt i dag. Ja det är en ört . Har använt det i ca 30år . Men det är sinnessjuka priser på gatan och nu mer är det . Är ej rasist men blattarn styr rökat mer eller mindre i stor del av landet. Låt oss köpa det i Apoteket och låt oss odla vår eget gräs . Civil olydnad manifestation tion om vi är 50 000 människor som åker upp till riksdagen och sen röker vi alla gräs . Vi skiter i lagen revulution.
    Det är som idioterna skulle förbjuda äpplen eller blåbär. Dårar men de tjänar pengar på det och sätter snuten i löjligt jävla idioti.
    Rök o nå bra

    2013-07-08 | 05:53:45

Kommentera inlägget här: